A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Álszakállat ragasztottak Mesterházyra Hajdú Péter műsorában

Vágólapra másolva!
Vissza akarja szerezni az emberek bizalmát, és hisz a sikerben - mondta Mesterházy Attila az MSZP miniszterelnök-jelöltje a Tv2 Frizbi című műsorában. Álszakállakat is próbálgatott.
Vágólapra másolva!

Abban hisz, hogy vissza tudják szerezni az emberek bizalmát, és új baloldal megépítésében szeretne szerepet vállalni - mondta a Tv2 Frizbi című műsorban Mesterházy Attila, az MSZP miniszterelnök-jelöltje arra a kérdésre, hogy miért vállalta a jelöltséget. Mesterházy, akit a műsorban különböző álszakállak - például egy a Három testőrből ismerős fazon - felpróbálására is rávettek, közölte, hisz abban, hogy sikert érhetnek el a választáson, "csak úgy lehet küzdeni az utolsó pillanatig, hogy győzni akarunk... így lehet tiszta lelkiismerettel várni a végeredményt".

Arra kérdésre, hogy miért tartja magát jobbnak Orbán Viktornál, Mesterházy saját kislánya szavaival válaszolt, aki szerint apja azért lenne jobb, mert szebb. Mesterházy elvben hasznosnak nevezte a nagykoalíció lehetőségét, de közölte, a jelenlegi Fidesszel nem tudná ezt elképzelni. Arra a kérdésre, hogy nem ciki-e MSZP-snek lenni azzal a korábban már sokszor hangoztatott kampányszlogennel válaszolt, hogy "többen vagyunk, mint bárki gondolná".

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!