Megszűnt Csécsei betonbiztos szerződése

Vágólapra másolva!
Megegyezett egymással Csécsei Béla és a VIII. kerületi önkormányzat a volt polgármester tanácsadói szerződésének megszűnéséről - olvasható a keddi Magyar Nemzetben. A megegyezés alapján Csécseit kéthavi díja, másfél millió forint illeti meg.
Vágólapra másolva!

Megszűnt március 4-i hatállyal Józsefváros volt SZDSZ-es, majd független polgármestere, Csécsei Béla önkormányzati tanácsadó szerződése - közölte Kocsis Máté, a kerület fideszes polgármestere a Magyar Nemzettel.

A dokumentum szerint Csécsei havi nettó 750 ezer forintot kapott volna 2014. október 15-ig a kerülettől. A szerződést csak a két fél együttes szándékával lehet felmondani. A dokumentum szerint, ha a szerződést a lejárta előtt bontják fel, akkor a kerületnek a fennmaradó megbízási díjat ki kell fizetnie Csécseinek. Ez alól csak a politikus halála és cselekvőképességének megszűnése jelent kivételt.

A mostani megegyezés alapján Csécseit kéthavi díjnak megfelelő összeg, másfél millió forint illeti meg. Kocsis tavaly novemberi megválasztása óta nem igazolta a szerződés teljesítését és nem engedélyezte a megbízási díj kifizetését.

A szerződésről bővebben itt olvashat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről