A fővárosi tűzoltóságnál is hűtlen kezelés miatt nyomoz a rendőrség

Vágólapra másolva!
Három szerződéssel kapcsolatban hűtlen kezelés miatt nyomoz a rendőrség a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokságon. Az MTI információi szerint a szóvivővel és az egészségügyi szolgálattal kötött szerződés, valamint a csepeli tűzőrség vizesblokkjának felújítása miatt tett feljelentést egy magánszemély.
Vágólapra másolva!

Hűtlen kezelés gyanújával nyomozást rendelet el a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) három, a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság (FTP) által kötött szerződéssel kapcsolatban - erősítette meg az MTI információját a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szerdán. A rendőrségen egy magánszemély tett feljelentést április 29-én amiatt, hogy a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság három olyan megbízási szerződést kötött, amelynél felvethető a hűtlen kezelés gyanúja. A feljelentés alapján a BRFK Gazdaságvédelmi Főosztálya ismeretlen tettes ellen rendelt el nyomozást, és az ügyben megkezdődött az adat- és információgyűjtés.

Dobson Tibor, az FTP parancsnokhelyettese az MTI érdeklődésére azt mondta: minden olyan adatot, dokumentumot, amely elősegíti a nyomozást, átadtak, illetve átadnak a nyomozóknak. Megjegyezte, folyik egy belső revizori vizsgálat is, amelynek eredményét augusztusra várják, de mivel rendőrségi nyomozás folyik az ügyben, bővebb felvilágosítást nem adhat arról.

Az MTI információja szerint a csepeli tűzőrség vizesblokkjának két évvel ezelőtti felújítása, az egészségügyi szolgálattal történt megbízási szerződés, valamint az FTP szóvivőjének, Molnár Péter foglalkoztatási szerződével kapcsolatban tettek feljelentést, és ezek miatt indult nyomozás.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről