A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Előzetesbe került a rendőrt gázoló férfi

Vágólapra másolva!
Egy hónapos előzetes letartóztatásba helyezte vasárnap a bíróság azt a férfit, aki pénteken halálra gázolt egy rendőrt. A bírói döntés jogerős.
Vágólapra másolva!

Letartóztatta a Pesti Központi Kerületi Bíróság vasárnap azt a férfit, aki pénteken halálra gázolt egy rendőrt - közölte a Fővárosi Bíróság.

A hivatalos személy sérelmére elkövetett emberöléssel és közúti veszélyeztetéssel gyanúsított férfi előzetes letartóztatását egy hónapra rendelte el az elsőfokon eljáró bíróság. A döntés jogerős, az indoklás szerint ugyanis fennáll a szökés, az elrejtőzés és a bűnismétlés veszélye.

P. Zoltánt péntek délután a XIV. kerületben akarta megállítani két egyenruhás, de elhajtott. A férfit a Keletinél sikerült megállítani, ám az hirtelen hátramenetbe kapcsolt, ekkor ütötte el az egyik rendőrt, aki a helyszínen meghalt. Az autóst végül a IX. kerületi Gubacsi úton fogták el női utasával együtt.

A gázoló szombatra virradó éjszaka részletes vallomást tett az ügyészségben, és tettét is nagyrészt beismerte. Mint kiderült, a gyanúsított többszörösen büntetett előéletű, jogosítványa sem volt, és az sem tisztázott, kié volt a kocsi, amelyet vezetett. Valószínűleg ez volt az oka annak, hogy nem állt meg, amikor a járőrök ellenőrizni akarták.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!