A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

A kórházból a fogdába vitték a vasvillával fejbe vágott tolvajt

Vágólapra másolva!
Ahogy kiengedték a kórházból, már őrizetbe is vették azt a férfit, aki a rendőrség szerint paprikát készült lopni egy kertből, amikor a tulajdonos fejbe vágta egy vasvillával. A gazdát tanúként hallgatták ki.
Vágólapra másolva!

Rablás kísérletének megalapozott gyanújával vette őrizetbe kedden a nagyecsedi rendőrség azt a férfit, aki a gyanú szerint paprikát akart lopni egy kertből, de a tulajdonos fejbe vágta egy vasvillával - közölte honlapján szerdán a rendőrség. A 37 éves férfit rögtön az után őrizetbe vették, hogy elhagyhatta a mátészalkai kórházat, ahová súlyos koponyasérüléssel került be.

A rendőrségi közlemény szerint a férfi augusztus 25-én másodmagával paprikát akart lopni Fábiánházán egy kertből, amikor a tulajdonos tetten érte. Társa elmenekült, ő azonban fenyegetően lépett fel a gazdával szemben. A 66 éves tulajdonos megijedt a rátámadó férfitól, és védekezésül a nála lévő vasvillával megütötte. A hatóság az őrizetbe vétele mellett kezdeményezte az előzetes letartóztatását is a rablással gyanúsított férfinak, aki vagyon elleni bűncselekmények miatt többször volt már büntetve, és jelenleg is több eljárás folyik ellene. A vasvillás gazdát tanúként hallgatták meg - áll a rendőrségi közleményben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!