Belső vizsgálat a lipótmezői buli miatt

Vágólapra másolva!
Belső vizsgálat indult a Magyar Nemzeti Vagyonkezelőnél (MNV), miután kiderült, hogy a néhány éve bezárt Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben (OPNI) fiatalok fesztivált és bulit szerveztek. Több pszichiáter is felháborodott.
Vágólapra másolva!

Az egészségügyi államtitkár is tárgyal a buli miatt a vagyonkezelővel. Szócska Miklós azt mondta, hogy nem a tárca felügyeletével tartották meg a rendezvényt, és gondoskodnak arról, hogy ilyen soha többet ne forduljon elő. Több pszichiáter is felháborodott, Radó Iván, a Pszichiátriai Érdekvédelmi Fórum elnöke elképesztőnek és botrányosnak nevezte az esetet.

A MNV sajtóosztálya a Magyar Nemzettel azt közölte, azonnali belső vizsgálatot rendeltek el, hogy kiderüljön, milyen körülmények között történt az OPNI épületének bérbe adása, ez megfelelt-e a jogszabályoknak és a belső szabályzatoknak.

A Bolondok Haza című bulit az egyik közösségi portálon hirdették meg november végén, mintegy ezren jelezték, hogy részt vesznek az összművészeti fesztiválon és az egész éjszakán át tartó zenés-táncos partin.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!