A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Korlátozzák a tehergépkocsik forgalmát az ünnepek alatt

Vágólapra másolva!
December 25-26-ig, illetve január 1-2-ig nem közlekedhetnek nehéz tehergépjárművek - közölte a fejlesztési minisztérium. A tiltás ellen lehet felmentést kérni.
Vágólapra másolva!

Korlátozzák a nehéz tehergépjárművek forgalmát a karácsony és szilveszter környéki munkaszüneti napokon és hétvégéken - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium szerdán az MTI-vel. A közlemény szerint a jogszabály hatálya alá tartozó járművek Magyarország közútjain december 24-én, pénteken 22 órától 24 óráig, december 25-én, szombaton 8 órától, december 26-án, vasárnap 22 óráig, illetve 2011. január 1-én, szombaton 8 órától, január 2-án, vasárnap 22 óráig nem közlekedhetnek.

A kormány novemberben döntött a kamionstop előírásainak módosításáról, a felmentési szabályok pontosításáról. A korlátozás alól felmentést kapnak a gyógyászati célú gázok szállítását végző, valamint a közüzemi és közérdekű beruházásokhoz használt tehergépkocsik. A közlemény szerint az éves felmentés - kérelem esetén - a következő év január 31-ig tartó hatállyal is kiadható. A kérelmet nemcsak a jármű üzemben tartója, hanem a megrendelő is előterjesztheti. A változások 2011. január elsején lépnek hatályba.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!