A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Összeverekedett két autóvezető Várpalota határában

Vágólapra másolva!
Összeverekedett  egy veszprémi és egy hajmáskéri autóvezető karácsony második napján Várpalota határában azután, hogy a város felé haladva többször akadályozták egymást a közlekedésben.
Vágólapra másolva!

Verekedésbe torkolt egy közlekedési vita karácsony második napján Várpalota határában. Egy 46 éves veszprémi férfi a családjával Várpalota felé tartott vasárnap délután, csakúgy mint a 35 éves hajmáskéri férfi és a barátnője.

A hajmáskéri férfi szerint a másik autóvezető akadályozta őt a haladásban, mert hol lassított, hol gyorsított, és így nem tudta megelőzni, sőt egyszer még a kormányt is ráhúzta.

A veszprémi sofőr állítása szerint a másik autó nagy sebességgel megelőzte, majd megállt előtte, hogy megállásra kényszerítse. A veszprémi férfi a füves padkán kis sebességgel haladva kikerülte a forgalmi sávban álló Suzukit. A hajmáskéri férfi ezután követte a veszprémi család autóját, majd melléjük hajtva mutogatni kezdett. A veszprémi férfi végül megállt a 8-as út és a várpalotai Szélhely út kereszteződésénél, mert tisztázni szerette volna a helyzetet.

A hajmáskéri férfi is megállt, és megpróbálta kiráncigálni a másik sofőrt az autóból. A veszprémi férfi 15 éves fia hátulról próbálta lefogni az apjára támadó másik sofőrt, de ekkor a földre estek. A földön fekvő fiú és hajmáskéri férfi, valamint a fiú mellettük álló apja többször megrúgta és megütötte egymást. A dulakodásnak a veszprémi férfi felesége és lánya erélyes kiabálással vetett véget.

A verekedésben a férfiak nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek. A rendőrség garázdaság vétsége miatt indított nyomozást.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!