Átmenetileg egy bérelt Audi A6-ossal jár Lázár János

Vágólapra másolva!
Egy ezüst színű Audi A6-os autóval járt az elmúlt napokban Lázár János, miután leadta azt az S8-as Audit, ami miatt sok kritika érte. Az új autót a Fidesz-frakció sajtófőnöke szerint csak bérli Lázár, mert még nem volt ideje vásárlásra.
Vágólapra másolva!

Egy ezüst színű Audi A6-ossal jár Lázár János, mióta leadta a korábban szolgálati autóként használt Audi S8-át - erősítette meg az [origo] információját Krakkó Ákos, a Fidesz-frakció sajtófőnöke. Az Audi A6 3.0 TDI-t, amelyet a gyár 16,2 millió forintért ajánl (áfával és regisztrációs adóval) a honlapján, hétfőn fényképezte le az [origo] fotósa a parlament előtt. Krakkó szerint azonban ez csak bérelt autó, amit Lázár János a saját pénzéből fizet.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Fotó: Tuba Zoltán [origo]

A sajtófőnök szerint Lázár Jánosnak még nem volt ideje kiválasztani és megvásárolni új autóját, ezért használ bérautót. Az interneten fellelhető ajánlatok szerint egy ilyen autót napi 35-45 ezer forint közötti összegért lehet kölcsönözni.

Lázár János közel három hete jelentette be, hogy megválik korábban szolgálati autóként használt Audi S8-asától. A Fidesz frakcióvezetőjét sok kritika érte az autó miatt, miután a Blikk januárban megírta, hogy a 15 millió forint körüli szolgálati autó havi 600 ezres bérleti díját és 300 ezres benzinköltségét, felét-felét állva fizette addig a hódmezővásárhelyi önkormányzat és a Fidesz-frakció. Lázár azt ígérte, két héten belül leadja autóját. "Bérelek vagy veszek majd valamilyen autót, hogy milyet, még nem döntöttem el" - tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről