A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton

Több mint negyven helyen égett az avar az országban

Vágólapra másolva!
Szabolcsban, Borsodban és Budapesten több mint negyven alkalommal hívták avartüzekhez a tűzoltókat szombaton. Csak Szabolcsban 39 avartűz volt, ami a helyi katasztrófavédők szerint rekord.
Vágólapra másolva!

Csaknem ötvenszer vonultak tűzesethez a tűzoltók szombaton Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Ebben volt kéménytűz és kisebb lakástűz is, de a legtöbbször, 39 esetben avartűzhöz riasztották őket. Ez kisebb rekord is lehet, egyetlen nap alatt hasonló mennyiségű avartűzre nem emlékeznek a katasztrófavédelem Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei igazgatóságán.

A Borsod megyei Sajókeresztúr és Sajóbábony között négyszáz hektáron égett egy száraz füves, bozótos terület a Borsod megyei Sajókeresztúr és Sajóbábony között. A szombat délelőtt keletkezett tüzet csak késő estére sikerült eloltani. A miskolci tűzoltóság szóvivője felhívta a figyelmet arra, hogy a gazos területeket nem égetéssel kellene megtisztítaniuk a tulajdonosoknak.

Szombat este Budapest XVI. kerületében is égett az avar. Este hét óra után az Íjász utcánál gyulladt ki négy hektáron a gaz és az avar. A tűzoltók kéziszerszámokkal és hat vízsugárral órákig dolgoztak a területen. Az avartüzeket mindenhol eloltották.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!