Vádat emelt az ügyészség az újpesti pornófilmforgatás ügyében

Vágólapra másolva!
Súlyos testi sértés miatt felfüggesztett börtönbüntetést kért az ügyészség arra a férfira, aki fél órán keresztül ütött két nőt egy pornófilmforgatáson.
Vágólapra másolva!

Vádat emelt a IV-XV. kerületi ügyészség a tavaly januári, újpesti pornófilmforgatás ügyében egy ember ellen súlyos testi sértés bűntette miatt - közölte kedden az ügyészség.

Skoda Gabriella, a Fővárosi Főügyészség szóvivője elmondta: Z. Gábort azzal vádolják, hogy a forgatáson közel fél órán keresztül bántalmazott két nőt, és nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket okozott nekik. Az ügyészség felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott.

Az ügyben a nyomozást januárban zárták le. Korábban személyi szabadság megsértése miatt két gyanúsítottal szemben folytattak nyomozást, de végül csak egy ember ellen javasoltak vádemelést súlyos testi sértés gyanúja miatt.

Egy hétgyermekes anya névtelen levele alapján a rendőrség tavaly januárban leplezte le Újpesten az illegális forgatást. A nő elmondta, hogy jelentkezett egy hirdetésre, amelyben "szexmentes, de meztelenül végzendő feladat" szerepelt 100-200 ezer forintért. A helyszínen közölték vele, hogy szado-mazo pornóról van szó, de imitálják az ütéseket, neki pedig el kell játszania a fájdalmat. Megállapodtak abban, hogy amikor jelt ad, leáll a felvétel. Amikor az ütlegelt nő kimondta a megbeszélt mondatot, a másik szereplő abbahagyta a bántalmazását, de a producer ekkor odalépett hozzájuk, és mindkettejüket megverte.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!