A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Blikk: 195 milliós házat kaphatott Sólyom László

Sólyom László volt köztársasági elnök a Parlamentben
Vágólapra másolva!
Egy háromemeletes, ötszobás, normafai házba költözhetett Sólyom László és felesége. A törvény szerint a volt államfőnek és feleségének élete végéig jár az ingatlan, amelyért a Blikk szerint a Köztársasági Elnöki Hivatal 195 millió forintot fizetett.
Vágólapra másolva!

Egy háromszintes, 265 négyzetméteres normafai házba költözhetett Sólyom László - írja a keddi Blikk. A volt köztársasági elnök otthonának új címét titokként őrzik a Köztársasági Elnöki Hivatalban és a Köztársasági Őrezrednél, de a Blikk tudni véli, hogy a KEH 195 millió forintot fizetett az ingatlanért. A végső ár valószínűleg meghaladta ezt az összeget, mivel több biztonsági berendezést is be kellett szerelni a volt köztársasági elnök védelmére.

Sólyom László otthonát több mint egy évig keresték, a Blikk szerint a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő korábban több sváb-hegyi villát is felajánlott.

A törvény szerint az ingatlan Sólyom László, illetve felesége élete végéig jár. A 2010-ben leköszönt volt államfő és felesége néhány hónapja költözhetett be új otthonába - írja a lap.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!