Balesetet szenvedett egy török család az M5-ösön, az anya meghalt

Vágólapra másolva!
Eddig tisztázatlan körülmények között árokba borult egy török családot szállító, holland rendszámú autó az M5-ös autópályán, a kocsiban utazó anya meghalt, az apát és a két gyereket kórházba szállították. A baleseti helyszínelés közelében négy autó koccant össze, ebben a balesetben nem sérült meg senki. Baleset okoz torlódást az M7-esen is a Balaton felé.
Vágólapra másolva!

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője közölte, hogy az M5-ös autópálya 112-es kilométerénél, a kiskunmajsai leágazásnál a török állampolgárokat szállító autó eddig tisztázatlan körülmények között az árokba csapódott, majd felborult. Az autóban hátul ült a 42 éves asszony, aki a helyszínen meghalt, az autót vezető 42 éves férje pedig súlyos sérüléseket szenvedett. Gyermekeiket, egy hatéves kislányt és egy ötéves kisfiút könnyebb sérülésekkel szállították kórházba. Az ötödik utas, egy 45 éves férfi nem sérült meg.

A rendőrség szerint a félpályás forgalomkorlátozás mellett zajló helyszínelés közelében négy autó koccant össze annak ellenére, hogy a balesetre figyelmeztető táblát az intézkedő rendőrök kihelyezték. Az ütközésekben senki nem sérült meg, de az úttesten szétszóródott törmelékek eltakarításáig a főváros felé közlekedőket Kiskunfélegyháza irányába terelik.

Három autó ütközött az M7-es autópályán is a Balaton felé vezető oldalon, ebben a balesetben senki nem sérült meg, de jelentős torlódás alakult ki a sztrádán.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről