A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Én ezt a gyereket megverem

Vágólapra másolva!
Rosszul aludt előző éjjel - ezzel magyarázta tettét egyike annak a három férfinak, aki a gyanú szerint ököllel ütött, majd fahusánggal vert meg egy tatabányai fiatalembert. Az áldozat annál az ajtónál akart felszállni a vonatra, ahol a támadók le.
Vágólapra másolva!

Felfegyverkezve elkövetett csoportos garázdasággal gyanúsít három fiatalembert a Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, miután csütörtökön reggel bántalmaztak egy munkába tartó 21 éves tatabányai férfit - írja a rendőrség közleménye. A sértett a Budapestről Győr felé tartó vonat utolsó kocsiajtaján akart felszállni, ott, ahol három bicskei fiatal le.

Egyikük, amint meglátta a felszálló utast, kijelentette, hogy "én ezt a gyereket megverem", megragadta, és lerántotta a vonatról, majd ütni kezdte. Aztán egy 17 éves fiú is ütni kezdte a férfit, akit nem tudtak a földre kényszeríteni, ezért a verekedést kezdő fiatal felkapott egy peronon heverő fahusángot, és azzal verte tovább a sértettet. A férfi később a mobiljáról felhívta a rendőrséget, a támadók ettől megijedtek, és elfutottak. A verekedést kezdeményező fiatalember gyanúsítotti kihallgatásán annyit mondott: "feszült voltam, mert éjszaka nem aludtam".

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!