A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMárton Anna
09:00VívásAnna Marton-Katherine Paredes
HUNPusztai Liza
11:15VívásLiza Pusztai-Michela Battiston
HUNSzűcs Luca
11:15VívásMartina Criscio-Luca Szucs
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Megfojthatták a pszichológus lányt

Vágólapra másolva!
A Bama.hu úgy tudja: megfojthatták és meztelenül találták meg a 25 éves pécsi lány holttestét. A rendőrség egymillió forint díjat ajánlott fel a gyilkos nyomravezetőjének.
Vágólapra másolva!

Valószínűleg megfojthatták azt a 25 éves pécsi rendőri pszichológust, akinek meztelen holttestét szerda délután találták meg egy lakóhelyéhez közeli bokorban - írja a Bama.hu, Baranya Megyei Online Hírportál meg nem nevezett információkra hivatkozva. A lap úgy tudja, hogy szakértők bevonásával vizsgálják, történt-e nemi erőszak. A közelben lakók több lapnak azt nyilatkozták, látták, hogy a lány félig meztelen volt, amikor rátaláltak a bokros részen.

Rendőrök járják a pécsi utcákat azon a környéken, ahol szerdán megtalálták a rendőrségi pszichológus, Bándy Kata holttestét, a rendőrök a lakóknál a legapróbb részletekre is rákérdeznek - tudta meg az MTI ott élőktől.

Az esettel kapcsolatban rengeteg a találgatás a helyi hírportálokon, a rendőrség a nyomozás érdekeire való tekintettel azonban részleteket nem árul el, így azt sem tudni, mi okozta a vasárnap eltűnt 25 éves nő halálát, továbbá, hogy azon a helyen érte-e a halál, ahol megtalálták, vagy később vitték holttestét a helyszínre.

Zsobrák Péter, a megyei kapitányság szóvivője csütörtökön reggel az [origo]-nak azt mondta, a rendőrség szerdai közleményénél többet nem tud elmondani az ügy részleteiről. Akkor csak annyit írtak, hogy a lány gyilkosság áldozata lett.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]

Hatala József, országos rendőrfőkapitány szerda este egymillió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki segít kézre keríteni a pécsi rendőrségi pszichológus, Bándy Kata gyilkosát. A díj annak fizethető ki, aki olyan adattal rendelkezik, amelynek segítségével az elkövető azonosítható, valamint megalapozottá válik bűnösségének gyanúja - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

A nyomravezetőnek vállalnia kell, hogy tanúként részt vesz az eljárásban, a védelméhez szükséges intézkedéseket a hatóság megteszi. Zsobrák Péter, a főkapitányság szóvivője szerdán azt mondta: a rendőrséghez érkeztek és érkeznek lakossági bejelentések, ezeket az információkat megvizsgálják, ellenőrzik.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!