Megfenyegették P. Erika családját

Vágólapra másolva!
A felsőmocsoládi kisfiú meggyilkolásával vádolt P. Erika édesanyja a helyi televíziónak azt mondta: lánya úgy szerette Szita Bencét, mint a saját fiát.
Vágólapra másolva!

Elköltözött Kaposvárról P. Erika lánya és unokája, miután megfenyegették őket - írta kedd délután a kapos.hu a gyilkossággal gyanúsított 47 éves nő édesanyjára hivatkozva. A rendőrség gyanúja szerint P. Erika két hajléktalannal együtt előre kitervelten, különös kegyetlenséggel meggyilkolta a múlt hétfőn eltűnt és szombaton holtan megtalált 11 éves felsőmocsoládi Szita Bencét, volt élettársának nevelt fiát. A nő kedden részletes beismerő vallomást tett.

A nő anyja a kapos.hu-nak elmondta, hogy a lánya Bencét is úgy szerette, mint a saját fiát. "Amióta elvitték a lányomat, azóta nem tudok semmit. Annyit tudok, amennyit a televíziókban hallok. Semmi előjelét nem láttam , hogy mi fog történni, nem látszott rajta semmi" - mondta az asszony. A helyi televízió felkereste Bence édesanyját, aki a portálon megjelent hír szerint "teljesen összeomlott". Azt mondta: "nem tudom elmondani mit érzek, (...) olvasom, hallom, hogy kínlódott, szenvedett. Megbízott abban a nőben, elment vele mosolyogva, csacsogva, ahogy szokott, és ő megölte, megölette".

A kapos.hu arról is beszámolt, hogy kedd este ismét megemlékezést tartanak azon a játszótéren, ahonnan az első hírek szerint eltűnt Szita Bence. Gyertyagyújtással adóznak a kisfiú emlékének, és gyűjtést szerveznek Bence családjának.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről