A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMárton Anna
09:00VívásAnna Marton-Katherine Paredes
HUNPusztai Liza
11:15VívásLiza Pusztai-Michela Battiston
HUNSzűcs Luca
11:15VívásMartina Criscio-Luca Szucs
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Kölcsöntalicskával indult tévét lopni

Vágólapra másolva!
Pár száz forintért adta el a lopott tévét a nyergesújfalui tolvaj, aki kölcsönkért talicskával szállította le az árut még júniusban. A férfi ügyét kedden zárta le a rendőrség.
Vágólapra másolva!

Tévét lopott, aztán talicskában tolta el egy nyergesújfalui férfi. Többen is látták őt, az egyik szemtanú személyesen a Nyergesújfalui Rendőrőrs parancsnokát riasztotta a történtekről június 15-én.
A kiküldött egyenruhások látták, hogy a kifosztott ingatlan utcafronti kerítését kidöntötték, ajtaját benyomták. A tolvajra egy nappal később találtak rá a helyi vasútállomáson.

A férfi gyanúsítotti kihallgatásán elmondta, hogy elfogása előtt egy hónappal fedezte fel a lakatlan házat, azóta járt oda rendszeresen. Több mindent elhozott onnan, utoljára a tévékészüléket, amit pár száz forintért adott tovább egy helybélinek.

A talicskát, amelyikkel a műszaki eszközt ellopta, a későbbi vevőtől kérte kölcsön. A 42 éves férfi ellen – szabadlábon hagyása mellett – lopás gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság, november 5-én vádemelési javaslattal zárta le az ügyet, írja a Police.hu.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!