A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Videón a saját magukat lebuktató graffitisek

Vágólapra másolva!
Nem mindennapi módon buktatta le saját magát három budapesti graffitis. Éppen egy vasúti kocsit fújtak le, amikor a biztonsági őr észrevette őket. Elmenekültek, de a kamerájukat a kocsi mellett felejtették. Minden rajta volt. 
Vágólapra másolva!

Bizonyára az év legbalszerencsésebb graffitis csapata bukott le néhány napja Budapesten. Január 22-én döntöttek úgy, hogy összefújnak egy új FLIRT vasúti kocsit a vasúttársaság Istvántelki főműhelyében. Több festékszóróval is nekiestek, és az egyik oldalával már végeztek, amikor észrevette őket a biztonsági őr. Elfutottak, de annyira siettek, hogy a kocsi mellett felejtették a videokamerájukat, amellyel a rongálást rögzítették.

Az alábbi videón az látható, ahogyan a fiatalok tönkretesznek egy vasúti kocsit, és amikor megzavarják őket, elmenekülnek.

A rendőrök megnézték a kamera felvételeit és kiderült, hogy nem csak a vasúti kocsit tették tönkre a vandálok. Egy olyan videó is előkerült, amelyen az látszik, hogy a reptérre vezető gyorsforgalmi úton lévő felüljáróról festékkel teli vödröket dobálnak egy mozgó metrószerelvényre. A felvételek alapján az is kiderült, hogy kik a tettesek.

Az egyik fiatalt, egy 23 éves budapesti férfit már elkapták, két társát még keresik. Rongálással és a közlekedés biztonságának veszélyeztetésével is gyanúsítják őket – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!