Lázár-Mészáros-harc kezd kibontakozni

Vágólapra másolva!
Valódiak a vagyonnyilatkozatában szereplő adatok – írta Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester az MTI-hez eljuttatott közleményében. A politikus-vállalkozó egy Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszterrel készített interjúra reagált.
Vágólapra másolva!

"A vagyonnyilatkozatomban szereplő adatok a törvényes helyzetet tükrözik, és a valóságnak mindenben megfelelnek. A tulajdonomban vagy érdekkörömben működő gazdasági társaságok vagy társadalmi szervezetek a hatályos magyar törvényeknek megfelelően jöttek létre, azok szerint működnek és adóznak" - írta Mészáros Lőrinc.

Mészáros Lőrinc (Fidesz-KDNP) felcsúti polgármester Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Lázár János egy kérdésre válaszolva azt mondta, hogy mindenkinek el kell tudnia számolnia vagyonával. Az Index felvetésére, hogy Mészáros Lőrinc az elmúlt három évben bekerült a száz leggazdagabb magyar közé, illetve "kifelejtett" egymilliárd forintot és egy orosz céget a bevallásából, Lázár János megerősítette: nem turkál senki zsebében, de akinek pénze van, annak el kell tudni számolnia azzal.

A jóisten, a szerencse és Orbán Viktor

Mészáros Lőrinc korábban azt nyilatkozta, hogy sikereiben szerepet játszik a jóisten, a szerencse és Orbán Viktor személye. A vállalkozó egyik cége, a Mészáros és Mészáros Kft. az elmúlt néhány évben több százszorosára növelte árbevételét.

Itt olvashat arról, hogy Mészáros Lőrinc egy tavat vásárolt, itt pedig arról, hogy éttermet és hotelt vett.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről