A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton

Elefánt sétálgat Tatabánya belvárosában

Elefánt Tatabányán
Vágólapra másolva!
Szokatlan eseményt fotózott le az Origo egyik olvasója: többtonnás indiai elefánt sétálgatott Tatabánya belvárosában. A fotókért olvasónkat egy 10 000 forintos ClickShop kedvezménykuponnal jutalmazzuk.
Vágólapra másolva!

Az állat gondozójával együtt sétált az Árpád Hotel, illetve a Magyar Államkincstár épülete előtt. A városban turnézó Ramiro Maximus Cirkusz előadását reklámozták. Az olasz társulat rendszeresen sétáltatja elefántját marketinghúzásként.

Elefánt Tatabányán Forrás: Origo olvasói fotó

A Ramiro Maximus nem reagált telefonon megkeresésünkre. A Tatabányán múlt hónapban turnézó Hungária Nagycirkusz munkatársa szerint ők sosem nyúlnának ilyen reklámfogáshoz. Dolgoznak állatokkal, de egyiket sem sétáltatnák az utcán, pláne nem biztonsági intézkedések nélkül.

Elefánt Tatabányán Forrás: Origo olvasói fotó

Alig egy hónapja nagy riadalmat váltott ki Kecskeméten, hogy etetés közben két oroszlán kiszabadult ketrecéből egy vándorcirkuszban. Egy szabadidőközpont területén voltak, amit le kellett zárni, az ott lévő embereket pedig ki kellett menekíteni.

Küldjön Ön is fotót vagy videót a szerkesztőségünkbe! Ha a felvételt felhasználjuk, akkor 10 000 forintos ClickShop kedvezménykuponnal ajándékozzuk meg. További részleteket itt olvashat!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!