Nem került elő Borsa Miklós támadója

Borsa Miklós
Budapest, 2011. április 4. Borsa Miklós, a Duna Televízió Híradó műsorvezetője a 4-es stúdióban, a Kunigunda utcai MTV-székházban április 3-án. Összevonták a Magyar Televízió és a Duna Televízió hírműsorainak gyártását, és egy helyszínről, az MTV Kunigunda utcai gyártóbázisáról sugározzák a híradókat, amelyek megtartják eddigi arculatukat. A két hírműsorban lesznek olyan tudósítások is, amelyeket egy közös stáb fog készíteni. MTI Fotó: Kollányi Péter
Vágólapra másolva!
A rendőrség felfüggesztette a nyomozást Borsa Miklós áprilisi bántalmazása ügyében, amely után az MTVA híradósa úgy döntött, nem jelenik meg többé a képernyőn. 
Vágólapra másolva!

A Napi Gazdaság csütörtöki számában azt írja, az adatgyűjtést követő nyomozás során nem sikerült megtalálni a tettest. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Frankó Marianna a lap kérdésére elmondta, hogy az ügyben nem találtak és nem is hallgattak ki gyanúsítottakat, ezért július 3-án felfüggesztették a nyomozást. A bűncselekmény egyébként 5 év alatt évül el, így ha addig a rendőrség látókörébe kerül a tettes, még felelősségre vonható.

Borsa Miklós nem tért vissza a képernyőre Forrás: MTI/Kollányi Péter

Az Origo elsőként számolt be arról, hogy a köztévé műsorvezetőjét április 11-én, Balatonfüreden megtámadták. A történtek után Borsa Miklós úgy döntött, nem tér vissza a képernyőre. Az ügyben egyébként nem ő, hanem munkáltatója, az MTVA vezérigazgatója fordult a rendőrséghez.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről