Sorozatrabló után nyomoz a BRFK

Vágólapra másolva!
Három rablást követett el egy férfi hétfő délután Budapesten, mindegyik alkalommal mobiltelefonokat lopott; a Budapesti Rendőr-főkapitányság eljárást indított ismeretlen tettes ellen - olvasható a police.hu honlapon.
Vágólapra másolva!

A tájékoztatás szerint a férfi 11 óra 15 perc körül a XIV. kerületben, a Thököly út és a Hungária körút kereszteződésében késsel megfenyegetett egy sértettet, majd mobiltelefonját ellopva ismeretlen helyre távozott.

Ezt követően, 12 óra 30 perc körül - szintén a XIV. kerületben, a Bosnyák téren - beszélgetést kezdeményezett két másik sértettel, akiktől színlelt indokkal elkérte mobiltelefonjaikat. A sértettek az elkövetőnél egy fegyvert vagy annak utánzatát látták, ezért engedelmeskedtek neki.

Az ismeretlen elkövető 13 óra 45 perckor a X. kerületben, a Kőbányai úton található egyik gyorsétteremben két gyermekkorú sértettel a mosdóba ment, ahol elkérte a mobiltelefonjaikat, majd távozott a helyszínről - írták a police.hu oldalon.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság információi szerint a sorozatrabló 35 év körüli, 175-180 centiméter magas, átlagos testalkatú kopasz férfi.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről