A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Filmbe illő százmilliós ékszerrablás Budapesten

ékszerrablás
Vágólapra másolva!
Csaknem kétszázmillió forintot érő ékszert és órát raboltak egy fővárosi ékszerboltból úgy, hogy kibérelték az ékszerüzlet melletti helyiséget, és egyszerűen átfúrták a falat. Az ékszerész karácsonykor nagyon elcsodálkozott. 
Vágólapra másolva!

Összesen 196 és fél millió forintnyi ékszert és órát raboltak el 2012 karácsonyán egy budapesti, VIII. kerületi ékszerboltból.

A rablók komolyan felkészültek a feladatra. Egyikük decemberben kibérelte az ékszerbolt melletti üzletet, kirakatára kitette a „Nemsokára étterem nyílik” feliratot, majd fekete fólia takarásában hozzá is láttak a falbontáshoz.

Ezt a széfet is kipakolták Forrás: Police.hu

A bontással karácsonykor végeztek, és az ünnepek alatt vitték el a 28 kilogramm aranyat. Az ékszerész az ünnepek után, december 27-én ment dolgozni, de akkor már csak a kipakolt boltot találta.

Azonnal szólt a rendőröknek, akik azonban egy évvel a rablás után még mindig tanácstalanok voltak, és felfüggesztették a nyomozást. Végül egy másik bűncselekmény kapcsán kihallgatott férfi vallomása vezette nyomra őket.

A rendőrök ezért 2014. február 17-én újra nyomozni kezdtek, akkor már négy férfit kerestek. Egyiküket a Terrorelhárítási Központ kommandósai fogták el tavaly márciusban, és ezután már nem volt nehéz dolguk. A rablásról további izgalmas részleteket a Zsaru Magazinban talál.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!