Késeltek a Margit hídon

Vágólapra másolva!
A lábán szúrta meg valaki azt a személyt, akit még szombat hajnalban találtak meg a rendőrök a budapesti Margit hídon. Az életveszélyes sérülést okozó támadással gyanúsított társaságot nem sokkal az eset után elfogták.
Vágólapra másolva!

Valószínűleg több emberre is rátámadtak szombat hajnalban annak a négy főből álló társaságnak a tagjai, akik egyik áldozatukat életveszélyesen megsebesítették a Margit hídon. A támadás erősen vérző áldozatát a lábán szúrták meg. A rendőrök nem is hozzá indultak, amikor megtalálták a földön fekvő sérültet – olvasható a rendőrségi honlapon. Később négy fiatalkorút fogtak el,

őket gyanúsítják a támadás elkövetésével.

A rendőröket április 9-én 2 óra 20 perc körül hívta fel egy kerékpáros azzal, hogy rátámadt egy több főből álló társaság. A bejelentő nem várta meg a rendőröket a helyszínen, a kiérkező járőrök azonban megtalálták a vérző személyt. Ő is azt mondta, hogy egy több főből álló csoport támadta meg. A lábán megszúrták, és elvették a zenelejátszóját.

A sérültet a mentők kórházba vitték.

Ott kiderült, hogy az állapota életveszélyes.

A nyomozók később megtalálták a szurkálással gyanúsítható négy fiatalkorú elkövetőt. A társaság egyik tagját életveszélyt okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki. A többieket csoportosan elkövetett rablással gyanúsítják. A társaság tagjait őrizetbe vették.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!