A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Megfojtotta feleségét, mert az el akarta hagyni

Vágólapra másolva!
Felesége megölése miatt emeltek vádat egy 45 éves férfi ellen. A tavaly novemberben történt gyilkossághoz az vezetett, hogy a férfi nem tudta elfogadni, hogy a felesége azt mondta neki: el fogja hagyni.
Vágólapra másolva!

Az asszony 2015. november 13-áról 14-ére virradóra közölte férjével, hogy elhagyja. Másnap, amikor együtt távoztak győri munkahelyükről, már a parkolóban veszekedni kezdtek, majd elindultak Ács felé, de az autóban is folyamatosan vitatkoztak. A férfi próbálta meggyőzni feleségét, hogy ne hagyja el, majd megállt az út mellett. Újrakezdődött a veszekedés, az asszony kiabált a férjével, aki a veszekedés hevében indulatossá vált és arcon, fejen ütötte a nőt, majd megfojtotta. A feleség a helyszínen meghalt.

Ásót vett és elásta

A férfi a holttestet a csomagtartóba rakta, Komáromban ásót vásárolt és egy alsórendű út mellett a szántóföldön elásta. Felesége családtagjaival és munkáltatójával a férfi azt közölte, hogy a nő külföldre utazott.

A holttestet december végén fedezték fel, a férfit egy héttel később fogták el a rendőrök.

Emberölés a vád

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség emberölés miatt emelt vádat az előzetes letartóztatásban lévő 45 éves férfi ellen. Cselekménye öttől tizenötig évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető. Az ügyet a Tatabányai Törvényszék tárgyalja.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!