A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Igaztalan pletykákat emleget a körmendi alpolgármester

Vágólapra másolva!
Megtartja képviselői mandátumát a volt körmendi alpolgármester. Szabó Ferenc azután mondott le alpolgármesteri tisztségéről, hogy egy 16 éves lány szülei pedofíliával vádolták és feljelentették. A politikus most "igaztalan pletykákat" emleget.
Vágólapra másolva!

Független képviselőként továbbra is megtartja mandátumát Körmend lemondott KDNP-s alpolgármestere. Szabó Ferenc "igaztalan pletykáknak, tudatos rágalmaknak" tartja a magánélete miatt őt érő támadásokat, amelyeket részben a közeledő választásoknak tulajdonít.

Szabó Ferenc közleménye szerint az ügyében a vizsgálat folyamatban van, aminek ideje alatt nem kíván nyilatkozni.

Azt írta, az alpolgármesteri lemondásával a kérdés mielőbbi tisztázását kívánta segíteni, de önkormányzati mandátumát megtartja.

"Tetteimért mindig felelősséget vállaltam, a jövőben is ezt kívánom tenni" - zárult a nyilatkozata.

Mint arról az Origo is beszámolt, a politikus egy héttel ezelőtt azzal indokolta lemondását, hogy a magánéletében történt változások és más munkafeladatai megszaporodása miatt nem tudja tovább betölteni az alpolgármesteri tisztet. Megerősítette, hogy január 27-én lemondott a KDNP-ben viselt tisztségeiről is.

Sajtóhírek szerint azért kellett lemondania, mert egy 16 éves diáklánnyal tart fenn évek óta viszonyt, aki korábban a tanítványa volt abban a körmendi általános iskolában, ahol tanít.

A rendőrség közölte, hogy kiskorú veszélyeztetésének gyanúja miatt, ismeretlen tettessel szemben indult nyomozás. Egy magánszemély tett feljelentést az ügyben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!