Mád, a Tokaji borvidék kis települése méltán nevezhető a vidék ékszerdobozának. Az ott élők, termelők, borászok - azt mondják - elkötelezettek a magas minőségű termékek és szolgáltatások mellett. A kiváló természeti adottságoknak, a szakmai tudásnak és elhivatottságnak, az emberek szorgalmának és kreativitásának köszönhetően évek óta az odalátogatók is tapasztalhatják, hogy mit jelent és miben más a szeretettel, alázattal és természetesen kemény munkával előállított kiváló minőségű hazai termék.
A Jó éjszakát Mád! rendezvény évről évre nagy sikerrel mutatja be a település természeti és épített örökségét, szépségeit, kiváló borait és egyéb portékáit a vendégeknek. Aki Mádra látogat, tudja, hogy itt csak kiváló borokat és ételeket fogyaszthat, színvonalas kulturális programokkal találkozhat.
Nem véletlen, hogy ez a kis község adta a Gault&Millau 2017-ben év étterme díjjal kitüntetett Gusteau Kulináris Élményműhelyt.
A Mádi Kör Eredetvédelmi Egyesület tagjai pedig a szigorú szabályok betartásával elérték, hogy a lehető legjobb minőségű szőlő alapanyagot és ebből a legkiválóbb borokat tudják előállítani.
A mádi termelők saját tapasztalatból tudják, hogy milyen rögös utat kell bejárniuk a magyar gazdáknak, ahhoz, hogy munkájuk gyümölcsét eljuttassák a vásárlókhoz, ezért a szervezők összefogásra hívják Magyarországot, a magyar termelőket. Vallják, hogy a magyar föld olyan kiváló lehetőséget ad a legmagasabb minőségű alapanyagok termesztésére, ami biztosítja az elsőrangú hazai termékek előállítását. Ezért egymást segítve egy helyen akarják megmutatni a magyarországi termelők, hogy fáradságos munkájukkal friss, mesterséges ízfokozók nélkül is egyedülálló ízek varázsolhatóak az asztalra, felvéve a versenyt a hipermarketek polcain sorakozó, esetenként minőségileg megkérdőjelezhető termékekkel.
Mád június 10-én várja a hazai termelőket akár vendégként, akár azért, hogy bemutassák saját termékeiket.