A DK nem kér az antiszemita Jobbikból

Budapest, 2014. július 5.
Résztvevők vonulnak az Új Magyar Gárda „bajtársiassági napi” rendezvényén Budapesten, a József Attila utcában 2014. július 5-én.
MTI Fotó: Kovács Attila
Budapest, 2014. július 5. Résztvevők vonulnak az Új Magyar Gárda „bajtársiassági napi” rendezvényén Budapesten, a József Attila utcában 2014. július 5-én. MTI Fotó: Kovács Attila
Vágólapra másolva!
Nem lehet együttműködni a Jobbikkal, mert továbbra is rasszista párt - erről beszélt a Klubrádió Reggeli gyors című műsorában hétfőn Molnár Csaba, a Demokratikus Koalíció ügyvezető alelnöke.
Vágólapra másolva!

A Jobbik félkatonai szervezete, a Magyar Gárda több félelemkeltő felvonulást is tartott Forrás: MTI/Kovács Attila

"Azt gondoljuk továbbra is, hogy a Jobbik minden cukiskodás ellenére egy rasszista, kirekesztő, antiszemita párt" - értékelte Vona baloldali fordulatát Molnár Csaba, aki szélsőségesnek minősítette a Jobbikot.

A DK szerint a cukiskodás ellenére rasszisták Forrás: Ripost

A Jobbikról hetente derül ki, hogy soraiban továbbra is rasszista, antiszemita politikusok ülnek. A legutóbbi debreceni közgyűlésen Ágoston Tibor képviselő cigányozott durván. Ő az, aki egy nyilvános beszédében holokamunak nevezte a holokausztot, és Vona Gábor ezt nem látta elégnek ahhoz, hogy kizárják a pártból. A felvétel továbbra is elérhető a YouTube-on.

Az elmúlt hónapokban több hangfelvétel is előkerült, ahol jobbikos politikusok gátlástalanul zsidóztak, bizonyítva, hogy a Jobbikban nem változott semmi, továbbra is rasszista, antiszemita párt. Erről itt, itt, itt és itt is írtunk.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!