Magyarország a Soros-terv útjában van

Hollik István
Budapest, 2016. március 1. Hollik István KDNP-s képviselő felszólal a Magyar Nemzeti Bankról (MNB) szóló törvény módosítását célzó javaslat vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2016. március 1-jén. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
A kormánypártok szerint példátlan nyomásgyakorlás és zsarolás kezdődött az országgal szemben az Európai Unióban azért, mert Magyarország útjában áll a Soros-tervnek - erről Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője beszélt szombati, budapesti sajtótájékoztatóján.
Vágólapra másolva!

Hollik István a Fidesz-KDNP pártszövetség nevében azt mondta,

A KDNP képviselője hozzátete:

- amely testület az Európai Unió Állampolgári Jogi, Bel-és Igazságügyi Bizottsága.

Hollik István KDNP-s képviselő . Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Hollik István elmondta: három ügyben is kötelezettségszegési eljárást indítottak Magyarországgal szemben. Ebben támadják a Soros-szervezetek átláthatóságáról, illetve a „Soros-egyetem” törvényes működéséről szóló törvényeket.

A képviselő szerint ezek a döntések felháborítók, mert

Hollik István kifejtette:

ellentétes a józan ésszel a kvótára vonatkozó szabály, amely már nemcsak 1295 menekült befogadásáról szól, hanem felső korlát nélküli betelepítést terveznek.

Erről egyébként az Európai Bizottság is kimondta már, hogy csak azért elfogadható, mert ideiglenes jellegű - mondta a KDNP országgyűlési képviselője. Hollik István hangsúlyozta:


A politikus arra is felhívta a figyelmet, hogy

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!