Vágólapra másolva!
Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a hirugyelet@origo.hu címre.
Vágólapra másolva!

Csütörtökön erősen felhős idő várható, majd délután borultságig növekszik a felhőzet - írja a Köpönyeg.hu. Eleinte elszórtan szállingózhat a hó, majd ÉNy felől egyre többfelé várható csapadék: a Dunántúlon havas eső, eső, a középső tájakon vegyesen eshet eső, havas eső, hó, míg keleten végig havazhat. Az ÉNy-i szél megerősödik. Reggel -4, délután +2 fok körül alakul a hőmérséklet.

Pénteken erősen felhős, párás időre számíthatunk. Inkább csak eleinte a Tiszántúlon fordul elő vegyes halmazállapotú csapadék. 1 és 7 fok közé enyhül a levegő.

Szombaton továbbra is gyakran lesz erősen felhős az ég. Elszórtan alakul ki zápor, hózápor. Erős lesz az ÉNy-i szél. Délután 1-6 fok ígérkezik.

Vasárnap, Szenteste napján változóan felhős, párás időre van kilátás. Jelentős csapadék sehol sem lesz. A nyugati szél többfelé lesz élénk, néhol erős. 4 és 10 fok között alakul a csúcsérték.

Hétfőn, Karácsony első napján párás, reggel többfelé lesz ködös a levegő. Napközben napos, és tartósabban párás tájak váltakoznak. Csapadék nem várható. A délutáni órákban +6 fok körüli értékeket mérhetünk.

Boldog névnapot kívánunk!

December 21. az év 355. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 10 nap van hátra.

Ma a Tamásokat köszöntjük.

A Tamás férfinév arámi eredetű szó, a Teomo névből származik, jelentése: iker. A görögök vették át Thomasz formában, mivel a görögben volt egy ilyen alakú szó, csodálatos jelentéssel.

Heti mozipremier

Ferdinánd
Jumanji - Vár a dzsungel
Kaotikus karácsony
Doktor Knock
24 óra a halálig
Loving Vincent

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről