A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Megvertek és kiraboltak egy férfit Jánoshalmán

Vágólapra másolva!
Az ügyészség csoportosan elkövetett garázdaság és más bűncselekmények miatt vádat emelt három férfival és egy nővel szemben, mert egy jánoshalmai kocsmában megvertek egy helybéli férfit, majd a nő ellopta a férfi nyakláncát.
Vágólapra másolva!

Három jánoshalmai férfi és egy nő tavaly októberben részegen elmentek egy sörözőbe. Itt folytatták az italozást, majd a három férfi ok nélkül belekötött egy másik helybeli férfiba. Először csak szidták, de később ketten a férfihoz léptek és verni kezdték. Később a harmadik társuk is verni kezdte a férfit, aki elvesztette az egyensúlyát és elesett.

A támadók még a földön fekvő férfit néhányszor megütötték és megrúgták majd otthagyták.

A nő, aki a három férfival együtt érkezett a sörözőbe végig nézte, ahogyan az ismerősei megverik a férfit, majd miután otthagyták

odalépett a földön ülő, védekezésre képtelen férfihoz, és letépte a nyakából a 7 ezer forint értékű ezüst nyakláncát.

Ezután ő is otthagyta a férfit.

A megvert férfi 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, a rendőrök már másnap lefoglalták az ellopott nyakláncot a nőtől, így a kár megtérült.

A négy vádlott szabadlábon várja a tárgyalást, a férfiakat csoportosan elkövetett garázdasággal és könnyű testi sértéssel, a nőt kifosztással vádolja az ügyészség. A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség közleménye szerint az ügyben a Kiskunhalasi Járásbíróság fog dönteni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!