A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Ki lesz 2018 legszebb menyasszonya?

Bride Fashion Women Celebration Bride Beauty Caucasian Ethnicity Elegance Glamour White Life Events Back Engagement Married Bouquet Window Brick Wall Wedding Dress Beautiful bride in wedding dress
Beautiful bride in wedding dress
Vágólapra másolva!
Több száz szebbnél szebb menyasszony jelentkezett Magyarország első élményalapú menyasszony-szépségversenyére, melyet az Esküvő Okosan menyasszonyoknak szóló portál indított. A közönségszavazás már elindult, Ön is dönthet arról, hogy ki legyen az esküvői szezon legszebb menyasszonya.
Vágólapra másolva!

A felhívás szerint olyan menyasszonyokat kerestek a szervezők, akik kisugárzásukkal, bájukkal, életörömükkel, humorukkal vagy éppen kedvességükkel méltán viselhetik a 2018 Legszebb Menyasszonya címet.

Rengeteg ennek megfelelő pályázat érkezett, így a zsűri az eredetileg kigondoltnál több menyasszonyt juttatott tovább a következő fordulóba. A közönségnek így most még nehezebb a dolga:

70 lány közül kell kiválasztaniuk a kedvencüket.

Profi és homemade, szelfi és nem, fekete-fehér és színes: mindenféle fotó található a jelöltek fotófalán, a legtöbben igyekeztek minél többet mutatni magukból: montázst szerkesztettek 2-3-4 képükből, hogy a zsűri és a szavazók minél több oldalukat ismerjék meg.

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Yeko Photo Studio/Yeko Photo Studio

A most továbbjutó 70 lány közül

a döntőben mindössze 6 menyasszony vesz részt: ötüket a zsűri, egy házasság előtt állót pedig a közönség juttat be, akik március 18-ig szavazhatnak.

A döntőre 2018. április 13-án, pénteken kerül sor – erre az eseményre már most bejelentkezett egy országos tévécsatorna, mely főműsoridőben fog beszámolni a versenyről.

A zsűri tagjai:

  • Halász Éva menyasszonyi ruhatervező
  • Takács Nóri modell, műsorvezető, szépségszakértő
  • Zsidró Tamás mesterfodrász
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!