A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Soros bevándorláspárti embereinél kilincselt Karácsony Brüsszelben

Vágólapra másolva!
Karácsony Gergely az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje, Tóth Bertalan szocialista frakcióvezetővel, illetve a Magyarországot folyamatosan feljelentő Jávor és Ujhelyi István EP képviselőkkel az oldalán haknizta végig Brüsszelt. A nyilvánosságra került képek és információk alapján kijelenthető, hogy Karácsony Soros bevándorláspárti embereinél kilincselt Brüsszelben.
Vágólapra másolva!

Karácsony találkozott a szocialista EP-frakció vezetőségével (Udo Bullmann és Kathleen van Brempt), illetve a Zöldek társelnökével, Philippe Lambertssel, akikkel a magyar belpolitikáról és az áprilisi választásokról társalogtak. Utóbbi kettőt egyébként Soros szövetségesként tartják számon, akik a bevándorláspolitikában is osztják Soros nézeteit. Lamberts korábban azért emelt szót, hogy szerinte sokkal gyorsabban kellene végrehajtani a migránsok szétosztását a tagállamok között, és bírálta a magyar kerítést is, mert szerinte „egyetlen fal sem tudja megakadályozni a bevándorlók érkezését".

Elképesztőnek nevezte a migránsokat érő magyar bánásmódot és a Soros-egyetem mellett is aktívan lobbizott Brüsszelben. Karácsony találkozott az Európai Szakszervezeti Szövetség főtitkárával, Luca Visentinivel is, aki egyúttal a migránsok munkaerőmobilitásának is szakértője, és 2015-ben tiltakozott a bevándorlásról szóló nemzeti konzultáció ellen.

Karácsony Gergely a fotók szerint találkozott Corina Cretu szocialista biztosasszonnyal is, aki szintén hírhedt Soros szövetséges, a Facebook-poszt szerint a találkozón nem felejtették el az Elios beruházását is szóba hozni. Corina Cretu korábban többször magyarellenes kirohanásokkal szerzett hírnevet Romániában és nem mellesleg nemrégiben személyesen is fogadta Soros Györgyöt Brüsszelben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!