A bulinegyedet a balliberálisok csinálták, csak a problémáit rajtunk kérik számon

Vágólapra másolva!
Miután a szocialista-szabad demokrata politikusok tönkretették Erzsébet- és Terézvárost, most képviselőjelöltjeik, utódpártjaik előkelő idegenként kérik számon a Fidesz-KDNP-én, hogy hol tart a romeltakarítás - jellemezte ellenfeleit Bajkai István, Erzsébetváros alpolgármestere, Budapest 5. számú választókörzetének országgyűlési képviselőjelöltje a Magyar Időknek adott interjúban.
Vágólapra másolva!

A lap csütörtöki számában Bajkai István az erzsébetvárosi bulinegyedről kifejtette: kérdés, hogy lehet nyugalomban, biztonságban élni akkor, amikor egy hétvégén, egy fél négyzetkilométeres helyen mintegy százezer szórakozni vágyó ember fordul meg. Ez kétszerese annak, ahányan egész Erzsébetvárosban laknak.

Hozzátette, a 2000-es évek elején az akkori szocialista és SZDSZ-es kerületi vezetés az erzsébetvárosiak megkérdezése nélkül állította elő ezt a helyzetet azzal, hogy több mint hetven ingatlant eladtak romkocsmának olcsón, ár alatt. Közölte, "a balliberálisok összehoznak egy problémahalmazt, kiveszik belőle a maguk hasznát, és amikor gond van, felülnek a magas lóra, és számon kérik a mostani vezetésen, hogy mi történt itt".

A parlamenti választásokról elmondta, tétje egyértelmű: "... egy erős Magyarország vagy egy identitását vesztett, kevert népességű bevándorlóország. Mi azt szeretnénk, hogy az, ami 2015-ben a Keleti pályaudvarnál történt, soha többé ne ismétlődhessen meg".

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről