A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton

Halálos baleset történt a 4-es főúton, Ceglédnél

baleset, autó, Cegléd
Cegléd, 2018. november 4. Rendőrök helyszínelnek 2018. november 4-én Cegléd közelében a 4-es főúton, ahol két személyautó összeütközött. A balesetben egy nő meghalt, a vele egy autóban utazók közül egy férfi és egy gyermek súlyosan, a másik járműben egy férfi könnyebben sérült meg. MTI/Donka Ferenc
Vágólapra másolva!
A 67-es kilométernél lezárták a főutat - számolt be honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.
Vágólapra másolva!

Két személygépkocsi karambolozott a 4-es főúton, Ceglédnél.

Az ütközés következtében egy ember a helyszínen életét vesztette, további két utas súlyosan egy pedig könnyebben megsérült.

Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy a balesetben egy nő halt meg, a vele egy autóban utazók közül egy férfi és egy gyermek súlyosan, a másik járműben egy férfi könnyebben sérült meg.

A baleset a főút 67-es kilométerénél történt, az egyik autó szalagkorlátnak ütközött, nagy a torlódás az érintett szakaszon.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján közölte: a helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták a főutat, a forgalmat a 40-es főútra terelik.

Forrás: MTI/Donka Ferenc

A helyszínen a város hivatásos tűzoltói végzik a műszaki mentési munkálatokat.

A főút érintett szakaszát lezárták, a forgalmat elterelik.

Az Origo forrásai szerint több ember beszorult a roncsok közé, őket speciális eszközzel kell kiszabadítani a járműből. Ezt megerősítette később az MTI is, a tűzoltók feszítővágóval nyitották ki az egyik gépkocsi ajtaját, jelenleg a műszaki mentést végzik.

Frissítés: A rendőrök befejezték a helyszínelést, a forgalom ismét zavartalanul halad.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!