Anyja gyilkosának szemébe fog nézni Balla Irma fia

Schönstein Sándor vádlott a Balla Irma-gyilkosság megismételt eljárásának másodfokú tárgyalásán a Debreceni Ítélőtábla tárgyalótermében 2013. szeptember 12-én
Vágólapra másolva!
Az anyja, Balla Irma meggyilkolásával tévesen megvádolt Schönstein Sándor átolvassa a mostani jegyzőkönyveket. Azt mondja, alig várja, hogy anyja gyilkossági pere lezáruljon. Ez a nap, úgy tűnik, egyre közelebb van, már az utolsó szakértői véleményeket ismertetik a mai tárgyaláson Nyíregyházán – tudta meg a Blikk.
Vágólapra másolva!

– ezt mondta a Blikknek Balla Irma fia.

Schönstein Sándor Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

A férfi állítja: ez az ügy kettétörte az életét.

„Odalett a méltóságom, az egészségem és a karrierem. Évekig nem találtam normális állást: hiába végeztem informatikusként, még az állásinterjúra sem hívtak be, amikor meglátták a nevem. Korábban sem voltam nagy csajozós, de a velem történtek még zárkózottabbá tettek.”

Balla Irma Fideszes képviselőt brutális kegyetlenséggel gyilkolták meg 2007-ben. Egy feszítővassal több mint hússzor fejbe ütötték. A holttestet fia, Sándor találta meg.

A nyomozás során tanúként hallgatták ki, majd egy év múlva kommandósok törtek rá, hogy őrizetbe vegyék.

Már tartott a bírósági tárgyalás, amikor az ügy jelenlegi vádlottja beismerő vallomást tett, ám Sándort csak 2013 szeptemberében, 23 hónap után engedték el.

Balla Irma fiával korábban készült hosszabb interjúnkat itt olvashatja.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről