A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1

Rengeteg a baleset a csúszós, havas utakon

Autó, baleset, Nyíregyháza
Vágólapra másolva!
A szokásosnál jóval több baleset történt a havas, csúszós utak, meg persze a sofőrök figyelmetlensége miatt - derül ki a katasztrófavédelem honlapjáról. Többen megsérültek.
Vágólapra másolva!

Két autó karambolozott Békés megyében, a 4432-es út Békéscsaba és Csanádapáca közötti szakaszán, Csabaszabadi közelében. A balesetben hárman sérültek meg. A mentés idejére a rendőrök az utat teljesen lezárták.

Árokba borult egy autó a 32-es főút 52-es kilométerénél, Jászalsószentgyörgy térségében. A tűzoltók a kerekeire állították, és áramtalanították a kocsit. A balesetben két ember megsérült. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Letért az úttestről, és a tetejére borult egy autó a 4-es főút 91-es kilométerénél, Abony térségében. A tűzoltók áramtalanították a kocsit. A balesetben senki nem sérült meg. A helyszínen forgalomkorlátozásra kell számítani.

Árokba hajtott egy autó Battonyán, az Árpád téren. A balesetben egy ember megsérült, őt a mentők ápolják. A mentés ideje alatt a helyszínen forgalomkorlátozásra kell számítani.

Délután sok autó ütközött, vagy csúszott árokba

Összeütközött két autó a 44-es főút 64-es kilométerénél, Békésszentandrás közelében. A tűzoltók áramtalanították az autókat. A balesetben egy ember megsérült, őt a mentők kórházba vitték. A helyszínen forgalomkorlátozásra kell számítani.

Két autó karambolozott a 82-es főút 11-es kilométerénél, Veszprém térségében. A tűzoltók áramtalanították a kocsikat. A balesetben egy ember súlyosan megsérült, őt a mentők kórházba vitték. A helyszínen forgalomkorlátozásra kell számítani.

Oldalára borult egy kisteherautó az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, a 23-a kilométernél, Gyál térségében. A tűzoltók megkezdték a mentést. Elsődleges információk szerint a balesetben senki nem sérült meg. A helyszínen forgalomkorlátozásra kell számítani.

Letért az úttestről, és árokba hajtott egy autó a 38-as főút 26-os kilométerénél, Nyírtelek térségében. A tűzoltók áramtalanították a kocsit. Két embert vittek a mentők kórházba kivizsgálásra. A mentési munkálatok ideje alatt a helyszínen forgalomkorlátozásra kell számítani.

Délelőtt is több baleset volt

Lesodródott az útról, majd fák közé hajtott és felborult egy kocsi a 3224-es úton, Szolnok mellett. A tűzoltók kerekeire állították és áramtalanították az autót. Az elsődleges információk szerint két ember megsérült, ezért őket a mentők kórházba szállítják.

Árokba hajtott és felborult egy autó a 4911-es úton Máriapócs és Nyírbátor közöt is. Az elsődleges információk szerint két ember megsérült, őket a mentők ápolják.

Árokba borult egy autó a 4-es főút Nyíregyháza és Újfehértó közötti szakaszán, a 263-as kilométernél. A tűzoltókat áramtalanították a kocsit. A mentők egy embert kórházba vittek Forrás: Origo

Árokba csúszott egy kocsi Monoron, a 4-es főút és az Ady Endre utca kereszteződése közelében. A tűzoltók egy embert kiemeltek a kocsiból, majd átadták a mentőknek.

Lesodródott az úttestről egy autó a 24-es főút 40-es kilométerénél, Sirok térségében is. Az első információk szerint egy ember megsérült, őt a mentők kórházba szállítják.

Illusztráció Forrás: AFP/Franck Fife

A rendőrség honlapján ITT olvashat a téli útviszonyok közötti helyes közlekedésről. Arról pedig, hogy az autópályákon hogyan érdemes közlekedni télen, hóban, ITT olvashat.

Három autó szenvedett balesetet reggel 10 körül az M0-s autóút M1-es autópálya felé vezető oldalán, a 45-ös kilométernél, Ecser térségében. Az egyik kocsi a szalagkorlát alá szorult. Senki nem sérült meg.

Az M5-ös autópálya 86-os kilométerénél, a Budapest felé vezető oldalon három kocsi ütközött szintén reggel 10 óra körül. A jelenlegi információk alapján a balesetben senki nem sérült meg, de a kocsik mindkét forgalmi sávot elfoglalják. A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt – rendőri irányítás mellett – a leálló sávon lehet haladni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!