A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
3

Két fegyveres rablóra csaptak le a rendőrök tegnap Budapesten

Vágólapra másolva!
Két fegyveres rablót fogtak el a rendőrök és a TEK-esek tegnap este. Az egyik még decemberben próbált meg kirabolni egy óraboltot Budapesten. Megverte az eladót, és fegyverrel fenyegetőzött, de végül értékek nélkül menekült el, mert egy másik eladó dulakodni kezdett vele. Három napja pedig egy másik fegyveres rabló követelte az aznapi bevételt egy dohánybolt eladójától. Mindkét férfi ellen eljárás indult. 
Vágólapra másolva!

Az egyik férfi magát pizzafutárnak kiadva kopogott be az V. kerületben egy Vadász utcai óraszaküzlet ajtaján, 2018. december 10-én a kora este.

Amikor a bolt eladója kinyitotta az ajtót, a férfi megütötte és megrúgta, majd kezében egy fegyverrel követelte tőle, hogy adja át az órákat.

Ekkor egy másik eladó dulakodni kezdett a rablóval, aki ezért elmenekült a helyszínről – írja a Police.hu.

Január 6-án 17 óra 50 perc körül pedig egy másik férfi bement egy XXIII. kerületi, Grassalkovich úti dohányboltba, ahol vásárlást színlelt,

majd az eladót a nála lévő fegyverrel fenyegette meg, és azt követelte tőle, hogy adja oda a kasszából a pénzt.

Az eladó odaadta a pénzt, a rabló pedig azzal együtt menekült el a helyszínről.

A nyomozók kiderítették, hogy az órabolti rabló egy 48 éves szigethalmi férfi, akit saját lakásán a TEK fogott el tegnap este.

Ellene fegyveresrablás-kísérlet miatt indult eljárás.

A másik rablót a soroksári járőrök fogták el, szintén tegnap este. A rendőrök egy Vadőr utcai háznál intézkedtek, amikor felismerték az 52 éves dohánybolti rablót. A budapesti férfit a rendőrök a helyszínen elfogták, és bevitték a rendőrkapitányságra. Ott fegyveres rablás miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőrök mindkét férfit őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.​​

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!