Ifj. Lomnici Zoltán: Nem a randalírozásért kapják a fizetésüket a képviselők

ifj. Lomnici Zoltán Civil Összefogás Fórum CÖF
ifj. Lomnici Zoltán, a Civil Összefogás Fórum jogi szakértője
Vágólapra másolva!
Ahelyett, hogy a parlamenti munkát végeznék, ismét randalíroztak az ellenzéki képviselők a napokban. Ezúttal a kormány tájékoztató plakátjait akarták tönkretenni, de a papír helyet az üveget fújták össze. Az esettel kapcsolatban Ifj. Lomnici Zoltán az Echo TV-ben elmondta, hogy vannak jogi keretek, amik szabályozzák az országgyűlési képviselők feladatkörét, és amit most elkövettek, az nem tartozik bele.
Vágólapra másolva!

A Századvég Alapítvány jogi szakértője elmondta, hogy vannak bizonyos jogi keretek, amelyek szabályozzák az országgyűlési képviselők felelősségét, feladatkörét. A mostani incidens nem tartozik bele.

– tette hozzá Ifj. Lomnici, kiemelve: az írottról rögtön a magyar nyelvtan juthat eszünkbe.
A közvélemény-kutatások egyértelműen azt mutatják, hogy az ellenzék akciói nem hozzák meg a kívánt eredményt, és nem váltják ki azt a hatást, amit el szeretnének vele érni. Sokkal inkább az a morális mélyrepülés folytatódik, ami eddig is jellemezte az ellenzéki csoportosulást.

Ifj. Lomnici Zoltán, a Századvég Alapítvány jogi szakértője Fotó: Tuba Zoltán - Origo

– emelte ki a Századvég Alapítvány jogi szakértője hozzátéve, hogy a decemberi parlamenti akciójuknak is meglett az eredménye, hiszen egyhavi illetményüket megvonták.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!