A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Feldarabolva találták meg a jászalsószentgyörgyi holttestet

Vágólapra másolva!
Egy férfi holttestét találták meg hétfő délután Jászalsószentgyörgyön, egy vízelvezető árokban. Kamasz fiúk vették észre a zsákot, amiből kiállt a levágott fej és egy kéz. A helyiek rettegnek attól, hogy a gyilkos most is köztük járhat – írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

A rendőrség hétfő délután adott ki egy rövid közleményt, ami szerint egy férfi holttestét találták meg a Jász-Nagykun-Szolnok megyei településen. A holttestet megtaláló egyik tinédzser apja a Blikknek elmondta, hogy a fia és a barátai ordítva rohantak haza, majd amikor elmondták neki, hogy mit találtak, nem akarta elhinni.

– mondta az apa, aki ezek után autóba ült, és a vízelvezetőhöz hajtott, amit addigra elleptek a rendőrök.

A helyiek szerint mostanában senki sem tűnt el a településről, vagyis az áldozat nem jászalsószentgyörgyi lakos. Az ott élők rettegnek, hogy a gyilkos most is közöttük jár.

A rendőrség személyleírást adott az ismeretlen holttestről, ami szerint a férfi 166-170 centiméter magas, sovány testalkatú.

A bőre kreol, a haja sűrű és rövid. A bal karján több tetoválás is van, egy szív, egy j és egy w betű, valamint egy kékes színű nonfiguratív.

A rendőrség gyilkosság gyanúja miatt indított eljárást az ügyben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!