Baseball ütővel vágta fejbe kártyapartnerét egy fiatal férfi

Vágólapra másolva!
A Heves Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés kísérletével vádol egy 24 éves férfit, aki baseball ütővel megütötte kártyapartnerét a kocsmában azért, mert azt gyanította róla, hogy csalt a játékban.
Vágólapra másolva!

A férfi tavaly, március 30-án délután Hevesaranyoson a helyi kocsma udvarán egy nála idősebb ismerősével pénzben kártyázott. Veszített, amitől nagyon dühös lett.

Csalással gyanúsította meg a kártyapartnerét, aki nem akarta visszaadni neki a pénzét.

A fiatal férfi előbb ismerőse arcába sört locsolt, majd hangoskodva egy székkel próbálta leütni, miközben a saját fején is széttört egy sörösüveget. A vendéglősné hazaküldte.

A részeg támadó elsétált, de visszatért, kezében egy fából készült baseball ütővel.

Azonnal a pulthoz lépett, ahol korábbi kártyapartnere egy ismerősével beszélgetett.

A fiatal férfi mögéjük lépett, és az ütővel hátulról erősen fejbe vágta a férfit, aki a földre zuhant. Támadója még egyszer rácsapott az ütővel, amellyel többszörös koponyacsont töréseket okozott.

A pultnál álló másik férfi megpróbált az áldozat védelmére kelni.

Összeverekedett a fiatallal, aki a fahusánggal őt is többször fejen ütötte. Ez a férfi is súlyos, nyolc napon túl gyógyuló koponyasérüléseket szenvedett.

A Heves Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés kísérletével, valamint súlyos testi sértéssel vádolja a támadót, akivel szemben végrehajtandó börtönbüntetést kiszabását, és azt is indítványozta, hogy a bíróság tiltsa el őt a közügyek gyakorlásától, emellett kötelezze az eljárás során felmerült bűnügyi költség megfizetésére.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről