A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Orbán Viktor bevándorlásellenes víziója világos irányt szab

Orbán Viktor beszédet mond a „Parlamenti Szalon” rendezvényen, amelyen ismertetik a Fidesz európai parlamenti választási programját.
Bálna
Vágólapra másolva!
Orbán Viktor a hét pontban migrációellenes, családbarát, kereszténységvédő víziót vázolt fel az Európai Unió jövőjét illetően. Erre a vízióra a 2018-as országgyűlési választásokon 2,8 millió ember szavazott, és a közvélemény-kutatások szerint a Fidesz értékrendjével ennél jóval többen értenek egyet - minderről Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont-csoport vezérigazgatója beszélt. Időközben a Fidesz-KDNP elsőként adta le az ajánlásait az európai parlamenti választásra. A kormánypártok ajánlásgyűjtése jelenleg is országszerte folyik. Teljesen világos siker a választók körében Orbán Viktor programja a bevándorlás megállításáért.
Vágólapra másolva!

A Nézőpont-csoport vezérigazgatója szerint Orbán Viktor miniszterelnök világos elképzeléseket közölt hétpontos programjában a bevándorlás megállítására, egyértelművé téve, hogy mit akar kezdeni az európai parlamenti (EP-) választási felhatalmazásával. Mráz Ágoston Sámuel azt mondta, a miniszterelnök pénteki beszéde - amelyben a többi közt azt szorgalmazta, hogy bevándorlásellenes erők vezessék az uniót - világos irányt szab:

a kormányfő minimumkövetelése és elsődleges feltétele a bevándorlásellenesség lesz az uniós vezetők megválasztásánál.

Orbán Viktor Forrás: Csudai Sándor - Origo

Hangsúlyozta: Orbán Viktor a hét pontban migrációellenes, családbarát, kereszténységvédő víziót vázolt fel az Európai Unió jövőjét illetően. Erre a vízióra a 2018-as országgyűlési választásokon 2,8 millió ember szavazott, és a közvélemény-kutatások szerint a Fidesz értékrendjével ennél jóval többen értenek egyet - jegyezte meg. A vezérigazgató szerint

a Fidesz EP-választási programját bemutató rendezvényen bejelentett hét pont a kampányidőszak kezdetével mozgósítani tudja a magyar társadalomnak a Fidesz politikájával egyetértő túlnyomó többségét.

Első volt a Fidesz

Mint arról korábban beszámoltunk, a Fidesz-KDNP adta le a pártok közül elsőként az európai parlamenti választáson való induláshoz szükséges számú ajánlást a Nemzeti Választási Irodában. A kormánypártok kampánya ennek ellenére folytatódik, országszerte gyűjtik az aláírásokat. Orbán Viktor miniszterelnök Pesterzsébeten írta alá a Fidesz támogatói ívét. Orbán Viktor hétpontos bevándorlásellenes programot hirdetett meg, amely, tisztán látszik, hatalmas siker a választók körében.

Itt közöljük ismét Orbán Viktor hétpontos programját a bevándorlás megállításáért, ebben a cikkben pedig részletesen is elemezzük:

  1. A migráció kezelését el kell venni a brüsszeli bürokratáktól, és vissza kell adni a nemzeti kormányoknak!
  2. Egyetlen ország se legyen kötelezhető migránsok befogadására akarata ellenére!
  3. Senkit ne engedjenek be Európába érvényes igazolvány, dokumentumok nélkül!
  4. Szüntessék meg a migránskártyákat és a migránsvízumot!
  5. Brüsszel ne adjon több pénzt Soros György bevándorlást segítő szervezeteinek, ehelyett térítsék meg a határvédelem költségeit!
  6. Európában senkit ne érhessen hátrányos megkülönböztetés azért, mert kereszténynek vallja magát!
  7. Bevándorlást ellenző vezetők legyenek az uniós intézmények élén!

Orbán Viktor: A kormány megvédi az országot

Orbán Viktor pesterzsébeti látogatásáról egy videót is megosztott a Facebook-oldalán. A kormányfő azt mondta,

A videóban látható, ahogy Orbán Viktor találkozik szavazóival, ajándékot kap, majd egy zászlót is aláír, amelynek tulajdonosa így fogalmaz: „Ennél szebb ajándékom nincsen".

Szintén írtunk arról, hogy a kormánypártok kampánya időközben országszerte folyik. Zalaegerszegtől Vásárosnaményig minden Fidesz-szervezet folyamatosan oszt meg képet arról, hogy nagyon sokan írják alá a kormánypárt íveit.

A hétvégén Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter pedig arról beszélt, hogy

Abban az esetben, ha a Fidesz megkapja a többség támogatását, és a párt jelöltjei erős felhatalmazással juthatnak az EP-be, úgy hatékonyan befolyásolhatják az európai döntéseket.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!