Leköpték a cipőjét, lökdösték és lefejelték, mert elment előttük az utcán

Vágólapra másolva!
A buszmegálló felé sietett egy kistormási fiatal, amikor megtámadta két másik férfi. Nem szólt be nekik, nem tett velük semmit, még csak nem is ismerték egymást. Az áldozatot kórházba vitték, a támadóit pedig a rendőrségre, ahol megkérdezték, mi volt az indíték.
Vágólapra másolva!

Az egyik szekszárdi vendéglátóegység felszolgálója tett bejelentést február 18-án délután,

mert azt tapasztalta, hogy az utcán többen „hangoskodnak”.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság járőrei néhány percen belül a helyszínre érkeztek. Mielőtt kórházba vitte volna a mentő, kikérdeztek egy 27 éves kistormási férfit, aki elmondta, hogy a buszmegálló felé sietett, amikor az utcán egy számára ismeretlen férfi előzmény nélkül

leköpte cipőjét, majd lökdösni kezdte.

A fiatal áldozat megkérdezte, hogy miért tette. Erre nem volt magyarázat. Egy másik férfi lépett hozzá,

aki lefejelte, amitől eltörött az orra.

A rendőrök gyorsan megtalálták és a kapitányságra vitték a lökdösődő 25 éves, szekszárdi férfit, akit garázdaság megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként. Beismerő vallomást tett. A másik – 20 éves szekszárdi – férfit a mentők a „kijózanítóba” vitték, annyira részeg volt.

Őt súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a rendőrök.

A férfiak nem tudták megmagyarázni, hogy miért támadtak rá az áldozatukra, aki semmit nem csinált, nem is mondott nekik semmit, egyszerűen csak elment előttük utcán.

Mindketten azzal védekeztek, hogy nagyon sokat ittak.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán lezárták a nyomozást. Az iratokat a napokban küldték el az ügyészségnek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!