Mindent szétvert a baltájával az esztergomi ámokfutó – videó

Vágólapra másolva!
A férfi egy kocsmában ivott, amikor az élettársa közölte vele, hogy elköltözik tőle. A férfi ettől olyan ideges lett, hogy mindent szétvert egy baltával.
Vágólapra másolva!

Egy férfi június 22-ének délutánját az egyik esztergomi kocsmában töltötte. Ekkor történt, hogy az élettársa, aki vele együtt volt, közölte, hogy elköltözik tőle. Az asszony ezek után hazament, de nem volt nyugodt.

Mivel számított arra, hogy a részeg férfi is haza fog menni, elbújt a padláson.

A férfi késő este ért haza. Nem találta az élettársát, ezért a fészerből elővett egy 27 centiméteres baltát, és elindult vele a nő munkahelyére.

Baltával ütötte meg a vaskaput és a névtáblát, a tetőcserepek közül is öbbet levert, aztán széttörte a lámpát, a mozgásérzékelőt, a kamerás kapucsengőt, de a vakolatot is leverte.

Egy szomszéd rászólt a férfira, aki ezért belevágta a baltát a házába.

Ezek után egy másik házba is belevágta a baltát, egy buszmegállóban pedig beverte a menetrendet jelző tábla plexijét és letörte egy parkoló autó visszapillantóját.

A rendőrök még aznap elfogták az ámokfutót, akit nem csak garázdasággal, hanem rongálással is megvádoltak, mivel több mint 50 ezer forint értékű kárt okozott. A bíróság az ügyészség javaslata alapján 1 év 8 hónap börtönbüntetésre ítélte a férfit, az ítélet jogerős.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről