A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Fidesz: Gyurcsányék mindig csak megnehezítették a családok életét

Vágólapra másolva!
A Fidesz szerint a jövő évi költségvetés elfogadásakor a Gyurcsány által vezetett ellenzéknek színt kell vallania, hogy a magyar családok vagy a bevándorlók oldalán áll - mondta Dunai Mónika, a kormánypárt országgyűlési képviselője sajtótájékoztatóján.
Vágólapra másolva!

A jövő héten kezdi tárgyalni a parlament a 2020-as költségvetést, amely a kormánypártok véleménye alapján a családok támogatásának költségvetése.

- közölte Dunai Mónika.

Ugyanakkor hozzátette, Gyurcsányék mindig csak megnehezítették a gyermekes családok életét, hiszen kormányra kerülve első dolguk volt, hogy

elvették az egy- és kétgyermekesek családi adókedvezményét, aztán eltörölték az első Orbán-kormány által bevezetett otthonteremtési támogatásokat,

majd elvették az édesanyáktól a hároméves gyest, sorra zárták be a bölcsődéket, óvodákat, iskolákat, valamint adóemelésekkel és megszorításokkal sújtották a családokat.

Emellett - folytatta Dunai - ez elmúlt években sem szavazták meg a gyermekes családoknak szóló támogatásokat, elutasították a családi adórendszert és az otthonteremtési támogatásokat is.

Hangsúlyozta:

A képviselő szerint a 2020-as költségvetés elfogadásakor ki fog derülni, hogy valójában kinek az oldalán állnak, kiket támogatnak, hiszen a jövő évi költségvetés

két és félszer akkora támogatást biztosít a családoknak, mint a baloldal által utoljára benyújtott 2010-es büdzsé.

A Gyurcsány által vezetett ellenzéknek most is színt kell vallania, hogy kinek az oldalán áll, a magyar családok és gyermekek vagy a bevándorlók oldalán - mondta Dunai Mónika.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!