A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

A csalódott Karácsony Gergely zavaros videóban reagált Kálmán Olga indulására

Vágólapra másolva!
"Azt eddig is tudtam, hogy lesz a DK-nak jelöltje, csak azt hittem, az én leszek" - így reagált csalódottan közösségi oldalán Karácsony Gergely a Demokratikus Koalíció mai bejelentésére, miszerint a média világában szánalmasan megbukott Kálmán Olgát elindítják az ellenzéki előválasztáson. Ez pedig azt jelenti, hogy már csak az MSZP és a Párbeszéd támogatja főpolgármesteri ambícióit, ami nem igazán jó előjel számára. 
Vágólapra másolva!

Rövid, kétperces videóban reagált Karácsony Gergely, Zugló polgármestere arra, hogy a Momentum után a Demokratikus Koalíció is kihátrált mögüle. Mint ismert, Dobrev Klára, a párt európai parlamenti képviselője csütörtökön rendkívüli sajtótájékoztató keretében jelentette be, hogy Kálmán Olgát, a szánalmasan megbukott tévést indítják a Budapest vezetéséért folytatott küzdelemben. A hír minden bizonnyal érzékenyen érintette Karácsonyt, hiszen immár csak az MSZP-Párbeszéd támogatja főpolgármesteri ambícióiban, pedig korábban viszonylag széleskörű ellenzéki támogatást tudott maga mögött. Nem is rejtette véka alá csalódottságát az alkalmatlan zuglói polgármester, aki a következő gondolattal indított válaszvideójában:

majd sértődötten hozzátette, hogy

c'est la vie, ilyen a politika. Állítólag.

Majd kényszeredetten azt mondta, hogy "nagyon örül annak, hogy Kálmán Olga is indul az előválasztáson", és "alig várja már a vitákat".

"Azt eddig is tudtam, hogy lesz a DK-nak jelöltje, csak azt hittem, az én leszek" - Karácsony Gergely, baloldali főpolgármester-jelölt így reagált arra, hogy Gyurcsány Ferencék ráindították Kálmán Olgát az előválasztáson Forrás: Facebook

Ezzel meglehetősen nehéz helyzetbe került Karácsony Gergely, akinek nem ez az egyetlen komolyabb problémája: az elmúlt hetekben rendesen belekeveredett a zuglói parkolási botrányba, ami miatt teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy kerületi polgármesternek is alkalmatlan, nemhogy főpolgármester-jelöltnek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!