A Momentum főpolgármester-jelöltje: Hányok a magyar polgártársaimtól

Vágólapra másolva!
"Egyrészt hányok, másrészt egyre kevésbé érzem magam kíváncsinak a polgártársaimra és egyre kevésbé akarom látni, miket gondolnak az emberek" - ezekkel a sorokkal kommentálta Kerpel-Fronius Gábor, a Momentum főpolgármester-jelöltje, hogy a négy évvel ezelőtti, kölni szilveszteri zaklatás után a magyarok jelentős része úgy vélekedett, hogy nem kellett volna beengedni a bevándorlókat. Újabb, a magyarokat mélységesen lenéző írás került elő a Momentum ideológusától. 
Vágólapra másolva!

Nincs még vége a sornak, újabb nagyon erős bejegyzés került elő Kerpel-Fronius Gábor Facebook-munkásságából. A céges világból a hazai politikába evező momentumos jelölt korábban nyilvánosságra hozott gondolatmeneteiben Magyarországot agyhalottnak, a magyarokat rasszistának és provinciális hőbörgőknek, a Fidesz szavazóit droidoknak nevezte, valamint arról írt, hogy az átlagnál jobban beengedné a gazdasági bevándorlókat. A Hír TV kedden mutatta be egy újabb, 2016-os bejegyzését, amelyben a következőképpen kommentálta a kölni szilveszteri zaklatással kapcsolatos hozzászólásokat:

Mint ismert, 2015 szilveszter estéjén migránscsoportok nőket zaklattak és bántalmaztak a németországi Kölnben. Kerpel-Froniusnak nem tetszettek a magyar kommentek: a hozzászólók többsége úgy fogalmazott, hogy hogy nem kellett volna beengedni a bevándorlókat. A momentumos jelölt ennek kapcsán hozzáfűzte, hogy a legjobb lenne visszavonulni, keresni egy telket távol a tömegtől, ahol van egy diófa, ami alatt lehet ülni olvasgatni.

Kerpel-Fronius legutóbb azzal keltett feltűnést, hogy minden korábbinál egyértelműbb migránspárti nyilatkozatot tett a Válaszonlinenak adott interjújában. A beszélgetés során kijelentette, hogy a magyar határzárra ajtót kellene helyezni, hogy el lehessen dönteni, kontrolláltan kit engedünk be.

Kerpel-Fronius Gábor, a Momentum főpolgármester-jelöltje arról írt egy 2016-os posztjában, hogy nem kíváncsi polgártársaira Forrás: Cseh Katalin Facebook-oldala

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről