Három dílert fogott el a rendőrség egy nap alatt

Vágólapra másolva!
Egy nap alatt három drogdílert fogott el a rendőrség Budapesten, ebből kettőt Újpesten. A lakások átkutatása után lefoglaltak marihuánát, különböző tablettákat és porokat, valamint a kábítószer terjesztéséhez szükséges eszközöket. A dílereken kívül több fogyasztót is elfogtak.
Vágólapra másolva!

A rendőrségnek információja volt arról, hogy a budapesti, 30 éves U. Róbert, az 52 éves H. József és a 20 éves Sz. Brúnó többféle kábítószert árulnak a főbárosban.

U. Róbertet augusztus1-jén, az újpesti otthonához közel fogták el, ahol éppen a 48 éves, ürömi R. O. Hajnalkának és a fiának, a 22 éves R. P. Andrásnak két külön alufóliába csomagolt, 24 gramm kábítószert adott. A nő a rendőröknek elmondta, hogy már nagyjából két éve rendszeresen vásárolt marihuánát a férfitól.

Ezek után átkutatták U. Róbert lakását, ahol 391 gramm marihuánát találtak, valamint az adagoláshoz és a csomagoláshoz szükséges eszközöket.

Még ugyanezen a napon H. Józsefet is elfogták Újpesten. A férfi éppen 3 gramm marihuánát adott oda a 34 éves L. Zoltánnak. A férfi a rendőröknek elmondta, hogy már korábban is vett kábítószert a dílertől. H. József lakását is átkutatták,

nála találtak 22 gramm marihuánát, 25 gramm fehér port, 27 gramm fehér színű, kábítószergyanús anyagot, tíz darab fehér kapszulát és tíz darab növényi magot, valamint digitális mérleget és csomagolóanyagot.

Forrás: Police.hu

Szintén augusztus 1-jén fogták el Sz. Brúnót egy XIII. kerületi villamosmegállóban. Korábban a B. K. Máriának adott oda 3 gramm fehér port.

Az ő lakásában 1,7 gramm marihuánát, 2 darab cannabis feliratú nyalókát, öt fehér és egy türkiz színű tablettát, és nyolc kábítószergyanús anyagtól koszos őrlőt.

Amikor elfogták, vele volt az ismerőse is, a 18 éves L. Richárd, az ő táskájában is találtak egy őrlőt, ezért őt is elfogták.

A rendőrség U. Róbertet és H. Józsefet kábítószer-kereskedelem miatt kihallgatták és javasolták az előzetes letartóztatásukat. Sz. Brúnót kábítószer-kereskedelem, R. O. Hajnalkát, R. Pétert, L. Zoltánt, B. K. Máriát és L. Richárdot pedig kábítószer birtoklása miatt hallgatták ki, ők szabadlábon védekezhetnek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!