A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
1
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaMagyarország-Dánia
HUNMagyarország
13:30VívásHungary-Kazakhstan
HUNMagyarország
20:05VízilabdaKína-Magyarország
NyílNyíl

Ha mindent meg akar tudni L.L. Junior, kegyetlen dolgon kell keresztülmennie

LL Junior kisfiának temetése, Fiumei úti temető 2019.09.06.
Vágólapra másolva!
Néhány héttel ezelőtt gázolták halálra L.L. Junior hároméves kisfiát. A gázolást az egyik térfigyelő kamera rögzítette. A Bors úgy tudja, a felvétel a nyomozati anyag egyik alappillére. Minden apró mozdulat látható rajta.
Vágólapra másolva!

Eddig úgy tudni, a kisfiú kitépte magát kísérője kezéből a zebránál, és féktávon belül egy arra haladó autó elé lépett. Az ütközésben azonnal szörnyethalt.

L.L. Junior kisfiának temetése a Fiumei úti temetőben Fotó: Polyák Attila - Origo

L.L. Junior ügyvédjétől a Bors megtudta, hogy Csilla két barátnőjével és egyikük férjével indult haza a gyerekekkel egy rendezvényről. Az idősebb gyerek az egyik felnőtt barátnővel átért a túloldalra, a többiek pedig várták, hogy ismét zöldre váltson a lámpa. A kisfiú azonban valamiért kifutott az útra, ekkor gázolták halálra.

mondta a lapnak Mester Csaba.

A sértetti jogokat egyébként a kisfiú halála után jelenleg Junior gyakorolja, ez azt is jelenti, hogy belenézhetett a nyomozati anyagokba, melyek tartalmazzák a környék térfigyelő kameráinak felvételeit is a tragikus pillanatról. A Bors úgy tudja, ezen egyértelműen látszik minden részlet, így az is, ki fogta a kisfiú kezét.

Ezt a felvételt nézhetni meg L.L. Junior.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!