A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
2
Bronzérem
2
HUNMagyarország
14:00VízilabdaMagyarország-Ausztrália
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Franciaország
NyílNyíl

Megrázó részletek derültek ki a 13 éves kislány halálos gázolásáról

Vágólapra másolva!
Edzésre ment szerda délután az a 13 éves lány, akit a zebrán halálra gázolt egy autós Kistarcsán. A szemtanúk szerint a kislány métereket repült.
Vágólapra másolva!

"Még mindig nem tudok magamhoz térni, annyira borzalmas volt végignézni a kislány haláltusáját" – mondta a Blikknek egy nő, aki a balesettől pár méterre fenyőfát árul.

"Éppen babráltam valamivel, és

A sógornőm azonnal odaszaladt, majd megkezdte az újraélesztését. Közben az autójából kipattant egy fiatalember, ő is csatlakozott hozzá. Később megtudtam, hogy szabadnapos TEK-es, ahogy a mentős is szolgálaton kívül volt, aki szintén segíteni próbált – emlékezett vissza a szemtanú.

A Blikk úgy tudja, miközben próbálták megmenteni a lány életét, megszólalt a gyerek telefonja, valaki felvette, majd mondta, hogy azonnal értesítsék az édesanyját, mert nagyon nagy a baj.

A közelben dolgozó nő pillanatok alatt odaért, a látottaktól szinte sokkot kapott. A helyszínen lévők beszámolója szerint nem is bírt odanézni, kezét a szeme elé tette.

A Blikk információi szerint a mentőben még egyszer újra kellett éleszteni Dorkát, a kórházban nem lehetett rajta segíteni.

A lap úgy tudja a sofőr, aki elütötte a kislányt, azt állította: a nap annyira elvakította, hogy semmit nem látott a baleset előtt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!